Consumer & Customer Care Manager


Wil jij meewerken aan een organisatie die koken, wassen en TV kijken een stukje mooier, makkelijker en belevingsvoller maakt? Dan nodigen wij je van harte uit om de eerste stap te nemen richting jouw nieuwe uitdaging! 
 

Consumer & Customer Care Manager

Als Consumer & Customer Care Manager ben je verantwoordelijk voor zowel het ‘contact center’ als de ‘commerciële binnendienst’ bij ATAG België. ATAG is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur en vrijstaande apparaten. Je zorgt ervoor dat er zowel naar particuliere klanten als professionele klanten een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening is. 

Je maakt onderdeel uit van het Management Team en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director ATAG België.Wat je doet

Contact Center:
In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor een correcte en klantvriendelijke afhandeling van alle contacten met consumenten. 

Je geeft sturing aan 6 medewerkers binnen het Contact Center en bent dagelijks bezig met het coachen van jouw team teneinde een optimale service te verlenen richting onze gewaardeerde klanten. Naast het feit dat je dagelijks een top serviceverlening mogelijk maakt, zoek je tevens continu naar innovatie in werkwijzen en processen om het gehele service proces verder te optimaliseren.  Daarbij stimuleer je de eigen verantwoordelijkheid, het ondernemerschap en samenwerking onder medewerkers en zoekt samen met collega’s naar optimalisatie van de klantervaring.  

Commerciële binnendienst:
Je geeft hier direct leiding aan 4 medewerkers van de Commerciële Binnendienst en je organiseert en optimaliseert de processen met betrekking tot orderverwerking en klantencontact. Je zorgt voor een juiste kwantitatieve en kwalitatieve afdelingsbezetting en voor een correcte verdeling van de van de werkzaamheden binnen de afdeling. 
Je bent het aanspreekpunt als het gaat om afstemming en samenwerking met andere afdelingen en zorgt tevens voor een optimale samenwerking met deze afdelingen. Jij stelt je op als de verbinder tussen de afdelingen Commerciële Buitendienst en Logistiek, die beiden sterk betrokken zijn bij de dienstverlening naar de retailer Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het effectiever en efficiënter laten verlopen van de commerciële (afdelings-)processen.

Voor beide teams bewaak en monitor je de KPI’s en verwachte doelstellingen. 


Wat je daar voor nodig hebt

  • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op Bachelor of Master-niveau.
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
  • Ervaring met het leiden en coachen van een team. 
  • Je weet je vlot uit te drukken in de Nederlandse, Franse en Engelse taal. 
  • Je hebt ervaring met ERP systemen (SAP) alsook een goede kennis van Excel.

Je bent communicatief sterk en in een hectische omgeving komt het beste in jou naar boven. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kunt nauwgezet werken. Daarbij vind je het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig keuzes te maken. Je hebt een hands-on mentaliteit en straalt passie uit in alles wat je onderneemt.


Wat je daar voor terugkrijgt

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale en leuke werksfeer, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. 

  • Je ontvangt een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden tot flexibel werken; 
  • Firmawagen, laptop en iPhone die je ook privé kan gebruiken;
     

Meer informatie 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV t.a.v. afdeling HRM.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Filip Van Dyck, Managing Director, op telefoonnummer +32 476953270.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie en onze merken op www.atagbenelux.com.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.