Commercieel Trainer

40 uur per week
Standplaats Duiven

Passie voor koken, Passie voor ATAG Benelux”

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vier mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Vier merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging

In samenwerking met diverse afdelingen ontwikkel je een commercieel trainingsprogramma op het gebied van keukenapparatuur. Je geeft deze commerciële trainingen aan onze klanten, dit kan op locatie bij de klant, bij ATAG in Duiven of België. Daarnaast train je onze eigen sales medewerkers. Tevens ben jij degene die in samenwerking een e-learning trainingsprogramma ontwikkelt en onderhoudt.

In je rol als Commercieel Trainer ga je actief op zoek naar commercieel relevante informatie en nieuwe ontwikkelingen van onze merken. Deze informatie vertaal je in Unique Buying Reasons (UBR’s). Deze UBR’s verwerk je uiteraard in de trainingen. Hierdoor breng je de kennis van onze producten over aan onze klanten en sales medewerkers. Je bedenkt promotionele activiteiten om de trainingen onder de aandacht te brengen bij onze doelgroepen en in samenspraak met de Business Managers en Channel Manager stel je jaarlijks een trainingskalender op.

Het team

Om jouw job tot een succes te maken, staat er een gemotiveerd team voor je klaar om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Naast je directe collega’s uit het salesteam zorgen onder andere de businessteams en onze marketingafdeling ervoor dat jij kunt excelleren in je eigen area.

Wat wij bieden

 • Een baan bij één van de leukste bedrijven!
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense  
 • Naast een goed salaris en een ruime hoeveelheid verlofdagen, bieden we een winstdelingsregeling en een zeer aantrekkelijk secundair           arbeidsvoorwaardenpakket


Wanneer moet je zeker solliciteren?

 • Wanneer je een afgeronde opleiding hebt op HBO niveau, richting Marketing of Communicatie, aangevuld met vakgerichte opleidingen of      cursussen op het gebied van commerciële trainingen
 • Wanneer je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden
 • Als je de nodige ervaring hebt in het geven van trainingen
 • Als je passie hebt voor koken en hierdoor kennis hebt van het kookproces
 • Als je inventief, creatief en resultaat gedreven bent
 • Als je een gezonde dosis humor hebt en met veel enthousiasme kennis kunt overbrengen
 • Wanneer je een kei bent in organiseren 


Solliciteren / vragen?

We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Jarno Wieland, Manager Marketing, op telefoonnummer 026 - 882 11 00. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.