Commercieel Trainer (fulltime)

“Passie voor koken, Passie voor ATAG Benelux” 

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ETNA, Pelgrim, ATAG, ASKO en Hisense. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief; het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Vijf merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vijf merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging

In samenwerking met diverse afdelingen ontwikkel je een commercieel trainingsprogramma op het gebied van keukenapparatuur. Je geeft deze commerciële trainingen aan onze klanten. Dit kan op locatie bij de klant of bij ATAG in Duiven of Denderhoutem (België). Daarnaast train je onze eigen Sales Medewerkers. Tevens ben jij degene die in samenwerking met de Technisch Trainer een e-learning trainingsprogramma ontwikkelt en onderhoudt.

In je rol als Commercieel Trainer ga je actief op zoek naar commercieel relevante informatie en nieuwe ontwikkelingen van onze merken. Deze informatie vertaal je in Unique Buying Reasons (UBR’s) die je verwerkt in de trainingen. Hierdoor breng je de kennis van onze producten over aan onze klanten en Sales Medewerkers. Je bedenkt promotionele activiteiten om de trainingen onder de aandacht te brengen bij onze doelgroepen en in samenspraak met de Business Managers, Channel Managers en Technisch Trainer stel je jaarlijks een trainingskalender op.

Het team

Om jouw job tot een succes te maken, staat er een gemotiveerd team voor je klaar om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Naast je directe collega’s uit het supportteam zorgen onder andere de businessteams en onze marketingafdeling ervoor dat jij kunt excelleren in je eigen area.

Wat wij bieden

 • Een baan bij één van de leukste bedrijven!
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
 • Werken binnen een internationaal bedrijf dat onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense.
 • Naast een goed salaris en een ruime hoeveelheid verlofdagen, bieden we een winstdelingsregeling en een zeer aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wanneer moet je zeker solliciteren?

 • Wanneer je een afgeronde opleiding hebt op HBO-niveau richting Marketing / Communicatie of Opleidingskunde, aangevuld met vakgerichte opleidingen of cursussen op het gebied van commerciële trainingen.
 • Wanneer je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden.
 • Als je bekend bent met verschillende facetten van blended learning en bijbehorende moderne technieken, zoals e-learning, webinars, etc.
 • Als je inventief, creatief en resultaat gedreven bent.
 • Als je een gezonde dosis humor hebt en met veel enthousiasme kennis kunt overbrengen.
 • Als je een echte netwerker bent; je blijft aangesloten bij ontwikkelingen in de markt en actualiteiten van de organisatie.
 • Wanneer je een kei bent in organiseren.
 • Wanneer je minimaal 3 jaar ervaring hebt in het ontwikkelen en geven van commerciële trainingen.
 • Als je fulltime beschikbaar bent (parttime is niet bespreekbaar).

Solliciteren / vragen?

We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Simone de Vaan, Manager Operations Support, op telefoonnummer 06 - 212 43 629. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.