Channel Manager Projecten (fulltime)

“Passie voor de vastgoedmarkt, Passie voor ATAG Benelux”

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vier mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

Vier merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging

Als Channel Manager Projecten ben jij onze netwerker! Je bent de spin in het web in de vastgoedmarkt waarbinnen je de kansen en mogelijkheden ziet om onze merken; ASKO, ATAG, Pelgrim en ETNA producten; inbouw/vrijstaande keukenapparatuur en wassen & drogen en diensten & concepten op de juiste manier te promoten. Door je netwerk en kennis van deze markt voel je precies aan wat de marktbehoeftes en uitdagingen zijn en weet deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor ATAG Benelux om zodoende de marktpositie van ATAG Benelux te verstevigen en verder uit te bouwen in de vastgoedmarkt.
Je bouwt aan langdurige partnerships op Directie niveau met toonaangevende vastgoed partijen: Beleggers, Aannemers, Woningbouw Coöperaties en Industrie Partners. 

Het team

Jij geeft direct leiding aan een team van specialisten ieder verantwoordelijk voor deelsegmenten binnen deze markt. Jij bent lid van het ATAG Benelux Management Team en je rapporteert aan de Chief Sales Officer Benelux.

Wat wij bieden

 • Een baan bij een van de leukste bedrijven!
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, daar staan wij altijd voor open
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese Hightech bedrijf Hisense
 • Naast een goed salaris bieden wij een bonus- en winstdelingsregeling en een zeer aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket

Wanneer moet je zeker solliciteren?

 • Als je een afgeronde opleiding op HBO+ niveau hebt
 • Als je een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal hebt
 • Als je kennis hebt van de vastgoedmarkt
 • Als je denkt in concepten en totaaloplossingen met een duidelijk doel voor ogen
 • Als je de netwerker bent die begrijpt en respecteert
 • Als je commercie in je DNA zit
 • Als je een echte winnaarsmentaliteit hebt: jij wil de beste zijn!
 • Als je analytisch, ambitieus, leergierig én creatief bent
 • Als je inzicht hebt in commercieel calculeren en financiële kengetallen
 • Als je een gezonde dosis humor hebt

Solliciteren / vragen?

Wij staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Robert Kapteijn, Chief Sales Officer Benelux, op telefoonnummer 06-21243436. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen wij je snel als nieuw collega te verwelkomen! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.