AfbeeldingAlgemene informatie


ATAG Nederland is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur bekend onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. Naast deze drie oerhollandse merken, voert ATAG Nederland sinds juni 2017 het Zweedse merk ASKO. ASKO ontwikkelt en produceert premium wasmachines en wasdrogers. Alle vier de merken hebben, vooral in de Benelux, een hoge naamsbekendheid. De verkoop van onze apparatuur verloopt uitsluitend via keuken- en elektrovakzaken en via de keukenindustrie. ATAG Nederland telt momenteel ruim 400 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12.

Om onze gezonde groeiambitie waar te kunnen maken, realiseren we een nieuw pand in Duiven aan de Seingraaf. Op deze locatie wordt een nieuw en volledig op maat gebouwd pand gerealiseerd waarin we onze kantoren, logistiek en Experience Center samen laten komen.Gorenje
In 2008 is ATAG samengegaan met het Sloveense bedrijf Gorenje. Gorenje is een grote beursgenoteerde producent van met name groot huishoudelijke producten met het hoofdkantoor in Velenje, Slovenië. Keukenapparatuur onder de merknaam Gorenje wordt vanuit Slovenie ontwikkeld, geproduceerd en in meer dan 90 landen wereldwijd verkocht. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan: ATAG is specialist in gaskookplaten en afzuigkappen terwijl Gorenje veel specialistische kennis in huis heeft van ovens, koelen, wassen en drogen.
Bij de Gorenje groep werken 11.000 medewerkers van 42 verschillende nationaliteiten. In 2016 behaalde Gorenje een omzet van 1,25 miljard euro.Voor meer informatie over Gorenje kijk op www.gorenje.com.